Werken bij KinePlus

We want you

Mensen helpen, dat is waar het allemaal om draait bij KinePlus. We willen elke dag het beste in onze patiënten naar boven halen met kinesitherapie, revalidatie en bewegen op maat. We begeleiden elke patiënt met een persoonlijke aanpak naar een functioneel herstel.

Werken bij KinePlus is werken in een modern uitgeruste praktijk in Nieuwerkerken, waar gezondheid centraal staat. KinePlus is een jonge, maar snelgroeiende praktijk. Ons hecht team bestaat uit 6 deskundige kinesitherapeuten met een passie voor bewegen. Wij gaan samen vol enthousiasme voor een actieve aanpak: genezen door op een correcte manier te bewegen.

Wij geven onze medewerkers regelmatig de kans om zich bij te scholen. Het is in onze sector belangrijk om up-to-date te blijven en de nieuwste methodes onder de knie te hebben. Opleidingen, trainingen en bijscholingen maken dus ook deel uit van onze veelzijdige job. Ontdek hieronder onze openstaande vacatures.

Zie jij een job bij KinePlus helemaal zitten? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier! Graag tot binnenkort!

Sollicitatieformulier - spontane sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.

    Meer weten over KinePlus?

    Bij KinePlus kan je terecht voor kinesitherapie, revalidatie en bewegen op maat. Door bewegingsprogramma’s aan te bieden voor mensen met een medisch en/of fysiek probleem willen we mensen in beweging zetten die anders uit de boot vallen.

    Scroll naar boven