Kinesist te Aalst, KinePlus

MOVE FORWARD

“Om anderen in beweging te zetten, moet je zelf bewogen zijn.” – Steven Vuylsteke

Steven Vuylsteke, kinesist te Aalst, is de drijvende kracht achter KinePlus Aalst. Hij is gepassioneerd door beweging, zowel in zijn job als in zijn vrije tijd. “In mijn job ga ik met vol enthousiasme voor een actieve aanpak: genezen door op een correcte manier te gaan bewegen. Door een goede coaching en begeleiding van patiënten wil ik bij hen het beste naar boven halen”, vertelt hij. “In mijn vrije tijd hou ik van de competitie in tennis en padel, of vind ik mijn uitlaatklep in lopen, fietsen en fitness. Een sportieve uitdaging zoals het beklimmen van de Stelvio, ga ik nooit uit de weg.”

Eén antwoord voor wie gezond wil bewegen: KinePlus, kinesist te Aalst

Bij KinePlus, kinesist te Aalst, kan je terecht voor kinesitherapie, revalidatie en bewegen op maat. Door bewegingsprogramma’s aan te bieden voor mensen met een medisch en/of fysiek probleem wil KinePlus mensen in beweging zetten die anders uit de boot vallen.

Een professionele aanpak

KinePlus Aalst staat voor een professionele aanpak op maat van de patiënt en zijn probleem. We begeleiden elke patiënt graag naar een functioneel herstel zodat ze opnieuw kunnen sporten of hun dagelijkse activiteiten opnemen.

Onze belangrijkste pijlers zijn:

  • aandacht voor het verhaal van de patiënt en doelgericht klinisch onderzoek
  • duidelijke communicatie over de aandoening en de behandeling van de patiënt
  • wetenschappelijk onderbouwde therapie in samenspraak met de patiënt
  • een actieve en doeltreffende aanpak van het probleem
  • aandacht voor preventie
  • een modern uitgeruste praktijk met een positieve sfeer
Kruis

Zoek jij een kinesist in Aalst?

KinePlus begeleidt je herstel met hoogstaande, professionele en recente technieken. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of twijfelt of KinePlus je kan helpen.

Scroll naar boven