Sportkinesist te Aalst, KinePlus

MOVE FORWARD

“Om anderen in beweging te zetten, moet je zelf bewogen zijn.” – Steven Vuylsteke

Steven Vuylsteke, sportkinesist te Aalst, is de drijvende kracht achter KinePlus Aalst. Hij is gepassioneerd door beweging, zowel in zijn job als in zijn vrije tijd.

“In mijn job ga ik met vol enthousiasme voor een actieve aanpak: genezen door op een correcte manier te gaan bewegen. Door een goede coaching en begeleiding van patiënten wil ik bij hen het beste naar boven halen”, vertelt hij. “In mijn vrije tijd hou ik van de competitie in tennis en padel, of vind ik mijn uitlaatklep in lopen, fietsen en fitness. Een sportieve uitdaging zoals het beklimmen van de Stelvio, ga ik nooit uit de weg.”

Ons team van sportkinesisten deelt dezelfde visie: actief revalideren moet doelgericht en uitdagend zijn, maar ook leuk. Met hun diverse sportachtergronden kennen zij de specifieke noden van de geoefende sporter. Door hun expertise en passie helpen ze jou om sneller en beter te herstellen. Bij KinePlus Aalst staat jouw herstel dus centraal, waarbij we plezier en vooruitgang combineren.

Waar sport en revalidatie samenkomen: KinePlus, sportkinesist te Aalst

Bij KinePlus, sportkinesist te Aalst, kan je terecht voor kinesitherapie, revalidatie en bewegen op maat. Naast onze eigen kinepraktijk te Nieuwerkerken, zijn we ook actief in de sportkinepraktijk in sportcentrum De Parel te Aalst. Alle sportievelingen kunnen daar terecht voor hun trainingen: alleen of onder begeleiding. En binnenkort mogen we ook onze privépraktijkruimte in De Parel inwijden. We kunnen er gebruik maken van de nieuwste technologieën, in een zee van ruimte en met geavanceerde trainingsapparatuur. Zo kunnen we jou nog meer van dienst zijn om jouw sportieve dromen te realiseren.

Kruis

Professionele en persoonlijke aanpak

Bij sportkinesist KinePlus Aalst bieden we een professionele aanpak op maat van de specifieke noden van de patiënt. Ons doel is om iedereen te begeleiden naar een functioneel herstel, zodat elke patiënt opnieuw kan sporten of zijn dagelijkse activiteit zo snel mogelijk kan hervatten.

Onze waarden:

  • We luisteren naar de patiënt en nemen de tijd om een doelgericht klinisch onderzoek uit te voeren.
  • We hebben aandacht voor heldere communicatie over de aandoening en behandeling van de patiënt.
  • In samenspraak met de patiënt kiezen we voor een wetenschappelijk onderbouwde therapie.
  • We gaan voor een doeltreffende aanpak en proactieve behandeling van het probleem.
  • We hebben aandacht voor preventie en geloven sterk in het voorkomen van toekomstige klachten.
  • We behandelen de patiënt in een modern uitgeruste praktijk met een positieve en motiverende sfeer.
  • We maken gebruik van de nieuwste technologie om de vooruitgang te meten en het prestatievermogen doelgericht te verbeteren.

Zoek jij een sportkinesist in Aalst?

KinePlus begeleidt je herstel met hoogstaande, professionele en recente technieken. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of twijfelt of KinePlus je kan helpen.

Scroll naar boven